My turn signals arent working on my 69 nova.

General Gauges, Wiring, Ignition..

Moderator: John_Heard

Post Reply
Message
Author
434 nova
Posts: 95
Joined: Fri Dec 28, 2007 12:32 pm

My turn signals arent working on my 69 nova.

#1 Post by 434 nova » Thu Sep 30, 2010 10:13 pm

I tried fuses and and new flashers and my turn signals arent working. At first just the passenger side was working and now i have nothing, i got brake lights and running lights in the rear but no turn signals. Could it possibly be turn signal switch that is the only thing i havent change yet is there a way to test the switch? thanks

User avatar
sc racing
Posts: 1773
Joined: Sun Jun 11, 2006 1:45 pm
Location: Sahuartia Az

Re: My turn signals arent working on my 69 nova.

#2 Post by sc racing » Thu Sep 30, 2010 11:46 pm

434 nova wrote:I tried fuses and and new flashers and my turn signals arent working. At first just the passenger side was working and now i have nothing, i got brake lights and running lights in the rear but no turn signals. Could it possibly be turn signal switch that is the only thing i havent change yet is there a way to test the switch? thanks
To see if the switch is good test it at the plug on the column if the signals work there its a problem somewhere else.rears should be yellowfor LH and green for RH the front are light blue for LH and dark blue for RH. Just probe the terminal in the connector with a test light.

User avatar
mytmouz
Posts: 643
Joined: Thu Sep 21, 2006 1:00 am
Location: Pelahatchie,MS

Re: My turn signals arent working on my 69 nova.

#3 Post by mytmouz » Fri Oct 01, 2010 9:48 pm

Is the flasher correct? While later ones will plug in, they won't work...
Trucks are for haulin...

Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest