posting problems

Misc. Web Site Questions and or help topics

Moderator: John_Heard

Post Reply
Message
Author
User avatar
chpcamaro
Posts: 773
Joined: Sun Nov 09, 2008 1:28 am
Location: socali

posting problems

#1 Post by chpcamaro » Sun Dec 05, 2010 11:37 am

hey john
every time i try to post i have to login a bunch of times before it will let my post submit is it a setting on my part or a setting on the site i always click on keep me login also and ideas
thanks
rob
best to date N/A 8.91@153
psca westcoast heads up racing open comp
67 Camaro RS/SS
BBC Powerglide 4800 stall 4.11 29.5x10.5W
http://www.chpdragracing.com

User avatar
slightly tweeked
Posts: 55
Joined: Wed Dec 01, 2010 11:21 pm
Location: AZUSA CA,

Re: posting problems

#2 Post by slightly tweeked » Sun Dec 05, 2010 1:54 pm

chpcamaro wrote:hey john
every time i try to post i have to login a bunch of times before it will let my post submit is it a setting on my part or a setting on the site i always click on keep me login also and ideas
thanks
rob
Maybe it is just that John does not want you on here Rob...No really I am having the same problem,Chit maybe he doesn`t want me eighther... :cry: :cry:
72 Nova
548 cu in,900hp
Turbo 400
5600 stall
Ford 9in,457 gears
3640 lbs,all steel car.except hood.
Runs low 9s in 1/4.High 5s in 1/8.

User avatar
John_Heard
Site Admin
Posts: 5684
Joined: Thu May 12, 2005 11:20 am
Location: Resume Speed, Kansas
Contact:

Re: posting problems

#3 Post by John_Heard » Mon Dec 06, 2010 6:18 am

You probably have a corrupt cookie - there's a link on the main board page that says "Delete all board cookies" - here is the link
ucp.php?mode=delete_cookies

This will remove the cookies the site has set on your computer. Next log in again, that should fix the problem. Give it a shot.

User avatar
chpcamaro
Posts: 773
Joined: Sun Nov 09, 2008 1:28 am
Location: socali

Re: posting problems

#4 Post by chpcamaro » Wed Dec 08, 2010 10:14 am

well that didn't seem to help i have been clearing cookies everytime i sign in and still happens so now i copy everything i type before i click sumit so i don't have to retype over and over lol.
i running the same host for my forum and i don't have the same problem so could it be a setting.
is anyone else having this problem or is it just me that way i will know if it on my end because this just started happening about a month ago.
best to date N/A 8.91@153
psca westcoast heads up racing open comp
67 Camaro RS/SS
BBC Powerglide 4800 stall 4.11 29.5x10.5W
http://www.chpdragracing.com

User avatar
clutchdude
Posts: 165
Joined: Wed Nov 22, 2006 6:10 pm
Location: Lancaster CA.

Re: posting problems

#5 Post by clutchdude » Wed Dec 08, 2010 11:42 am

I have not had that problem?

User avatar
John_Heard
Site Admin
Posts: 5684
Joined: Thu May 12, 2005 11:20 am
Location: Resume Speed, Kansas
Contact:

Re: posting problems

#6 Post by John_Heard » Wed Dec 08, 2010 8:39 pm

I don't think we have anything setup Goofy, it saves my info ok. Have you tried it with a different computer or browser?

User avatar
chpcamaro
Posts: 773
Joined: Sun Nov 09, 2008 1:28 am
Location: socali

Re: posting problems

#7 Post by chpcamaro » Wed Dec 08, 2010 10:30 pm

i'm going to try a different browser and hopefully thats it it must be on my end then grrrr
best to date N/A 8.91@153
psca westcoast heads up racing open comp
67 Camaro RS/SS
BBC Powerglide 4800 stall 4.11 29.5x10.5W
http://www.chpdragracing.com

User avatar
sc racing
Posts: 1773
Joined: Sun Jun 11, 2006 1:45 pm
Location: Sahuartia Az

Re: posting problems

#8 Post by sc racing » Thu Dec 09, 2010 8:08 am

That use to happen to me with my old computer but it doesnt do it on the new one.

User avatar
chpcamaro
Posts: 773
Joined: Sun Nov 09, 2008 1:28 am
Location: socali

Re: posting problems

#9 Post by chpcamaro » Sun Dec 12, 2010 6:58 pm

same here i am on a different laptop and seems to be fine now go figure
best to date N/A 8.91@153
psca westcoast heads up racing open comp
67 Camaro RS/SS
BBC Powerglide 4800 stall 4.11 29.5x10.5W
http://www.chpdragracing.com

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest